Smart Fox Studie

Succes op school komt meestal niet vanzelf. Komt je kind thuis met onvoldoendes, is niet gemotiveerd, er kan van alles aan de hand zijn. Achterstand door ziekte, problemen op school, wisseling van leraren, een verkeerde studiehouding zijn bepalende factoren hier in.
Smart Fox Studie kan uw kind het beste helpen met huiswerk- en studiebegeleiding, bijles en examentraining.
Vanaf april 2018 is Smart Fox te vinden in wijkcentrum de 5 hoek op het Andriessenplein 1 (naast de apotheek).
Groetjes, Sonny
www.smartfoxstudie.nl

Meet and Minion

Kom jij Zaterdag ook tijden de Kinderkleding- Speelgoedbeurs kun je een echte Minion zien en mag je met hem op de foto! Tot Zaterdag!

Vanaf 9.00-12.00 uur.

Ben je door de fotograaf Hendrik op de foto gezet stuur dan een mailtje naar:

vc.de5hoek.nl@gmail.com als ik het bestand heb stuur ik u een aankondiging van beschikbaar. Bedankt voor de medewerking.


Nieuwe wijkbeheerder

Verbindingscentrumde5hoek weer helemaal terug!

Met het definitieve besluit om Stichting De Fontein, beheerder van verbindingscentrum De Fontein tevens verantwoordelijk te maken van verbindingscentrum De 5 Hoek is de basis gelegd voor een flinke boost in activiteiten.

Belangrijke eerste besluiten zijn genomen om in verbinding te komen met de bewoners van deze wijken en beide verbindingscentra hebben een nieuwe website.

http://www.verbindingscentrumde5hoek.nl

http://www.verbindingscentrumdefontein.nl

Er wordt nu hard gewerkt om alle informatie beschikbaar te maken en te houden.

Nieuwe beheerder

Om een drijvende en constante kracht te hebben achter VerbindingscentrumDe5Hoek is een nieuwe beheerder aangesteld. Rolf Lübbe is vanaf heden de persoon die de kar gaat trekken en primaire aanspreekpunt wordt voor het verbindingscentrum. Via de website kunt u met hem in contact komen of via info@verbindingscentrumde5hoek.nl.